Antena Meniu Search
x

Video "Puiul meu frumos şi cuminte". Acuzații grave după moartea lui Bogdan. Cum a ajuns să-și ia viața din cauza "fenomenului Brăila"

Dramă cutremurătoare: un băiat de 19 ani din Brăila, campion la culturism, şi-a pus capăt zilelor pentru că nu a mai putut da Bacalaureatul. Elevul era corigent la geografie şi nu a putut intra în examen. Părinţii fac acuzaţii grave la adresa profesorilor. Detalii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 19:39

Vezi și

Bogdan avea doar 19 ani, era campion naţional la culturism şi fitness şi visa să devină poliţist. Trebuia să dea bacalaureatul în aceste zile, dar din cauza unei  corigenţe la geografie tânărul a ratat examenul. Familia spune că acesta este şi motivul pentru care a recurs la gestul suprem

Vasilica Pisica, mama tânărului: Puiul meu frumos şi cuminte... O depresie urâtă...

Mama lui Bogdan lansează acuzaţii grave: susţine că profeosoara de geografie nu l-ar fi trecut intenţionat clasa pe băiat

Vasilica Pisica, mama tânărului: I-am spus doamnei, îmi e frică că o să își facă rău! Că nu îl bagă în BAC dacă nu îi dovedește că va lua 6. 

Pe acelaşi subiect

Rudă: Omul asta, profesorul asta, nu are pedagogie. El era un copil închis în el, cuminte, trebuia să vorbească altfel cu el, să lucreze, să-l încurajeze.

Vasilica Pisica, mama tânărului: Îl duci până în clasa 12 şi pe urmă mi-l laşi repetent... cum să mi-l laşi repetent în clasa a 12-a?

Obişnuinţi cu performanţa, orice eşec poate părea o catastrofă pentru campioni, explică psihologii

Jeni Chiriac, psiholog: Mai ales dacă suntem obişnuiţi să obţinem performanţă când suntem, de exemplu, olimpici sau sportivi de performanţă putem să vedem eşecurile un pic mai altfel. Sub presiunea examenelor şi mai ales a dezamăgirii putem să resimţim destul de puternic impactul emoţiilor pe care le trăim. Pentru copii, uneori, mai ales si sub presiunea externă, înseamnă etape foarte importante şi atunci şi profesorul este nevoie să se gândească cam cât de impactante sunt eşecurile asupra unui copil şi să apeleze la părinţi.

În trecut, în Brăila zeci de elevi nu intrat în examenul de la Bacalaureat. Atât de mulţi încât au atras atenţia mai multor asociaţii, care au denunţat tehnica prin care unele şcoli cresc nota la marile examene lăsând mulţi elevi corigenţi. A fost numit "fenomenul Brăila".  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Puiul meu frumos şi cuminte". Acuzații grave după moartea lui Bogdan. Cum a ajuns să-și ia viața din cauza "fenomenului Brăila"