Antena Meniu Search
x

Video "Putea să ne răstoarne". Un şofer bulgar a murit după ce a ieşit din coloană şi a intrat într-un autocar, în Caraş-Severin. Alte 3 maşini implicate şi 4 răniţi

Aglomeraţia de pe şosele, graba şi neaţia la volan fac victime! Un şofer bulgar a murit pe loc, ieri în Caraş-Severin, după ce a încercat să depăşească o coloană de maşini şi a intrat frontal într-un autocar cu 50 de pasageri. Alte trei autoturisme au fost implicate în carambol. Patru oameni au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 07:58

Vezi și

Accidentul a avut loc ieri, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți. Pe şoseaua aglomerată, şoferul bulgar de 60 de ani a vrut să depăşească mai multe maşini odată. 

Nu a mai apucat să intre pe banda lui. Pe contrasens, s-a lovit frontal de autocarul cu care 50 de oameni voiau să ajungă în Spania, la muncă. 

Pasageră: A intrat direct în noi! În plin! N-a schiţat nici măcar frână, nici nimic. Putea să răstoarne autocarul! Dacă nu era şoferul prudent, nu ştiu ce se alegea de noi.

Pasageră: Eu m-am trezit pe jos. Nici nu am realizat. Şi când ne-am văzut în câmp, ne-am minunat că autocarul e pe roţi. Speriaţi.

Pe acelaşi subiect

În impactul devastator, alte două maşini și o utilitară au fost avariate. Şoferul vinovat a murit pe loc. Soţia lui care în dreapta a fost grav rănită şi dusă la spital în Drobeta Turnu Severin. O altă victimă a fost transportată de urgenţă la Reşita. Bărbatul care era la volanul autocarului şi o altă persoană au fost răniţi uşor şi au refuzat transportul la o unitate medicală.

Alina Boeru, IPJ CS: Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi alcooltest, stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice. 

Traficul rutier a fost blocat pe o distanţă de 10 kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Putea să ne răstoarne". Un şofer bulgar a murit după ce a ieşit din coloană şi a intrat într-un autocar, în Caraş-Severin. Alte 3 maşini implicate şi 4 răniţi