Antena Meniu Search
x

Şoferul mort în accidentul de microbuz din Bihor este fiul sculptorului Radu Lazăr din Ceica. Băiatul avea 18 ani

Impact devastator, în această dimineaţă, pe DN 76, între Tăşad şi Drăgeşti, în Bihor. Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea, Volkswagen Golf, s-a izbit frontal de un microbuz şcolar, în care se aflau 14 copii.

Impact devastator, în această dimineaţă, pe DN 76, între Tăşad şi Drăgeşti, în Bihor. Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea, VW Golf, s-a izbit frontal de un microbuz şcolar, în care se aflau 14 copii.

Răducu Lazăr, şoferul decedat în accident, este singurul fiu al cunoscutului sculptor din Ceica, bihoreanul Radu Lazăr.

Din primele informaţii, se pare că tânărul a efectuat o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit frontal cu microbuzul.

Radu, şoferul decedat în accident, este singurul fiu al celebrului sculptor din Ceica, Radu Lazăr
Pe acelaşi subiect

"Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 7.05. Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti, fiind implicate un autoturism şi un microbuz de transport şcolar. Din datele pe care le avem, şoferul autorismului a decedat din păcate", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Traficul în zonă a fost blocat aproape două ore. Deocamdată nu sunt clare împrejurările evenimentului, acestea fiind anchetate de polițiști la fața locului.

Potrivit purtătorul de cuvânt de la ISU Crişana, în evenimentul rutier au fost implicate 17 persoane, dintre care 14 minori, cu vârste între 11 şi 15 ani.

Traficul în zonă a fost blocat aproape două ore

Radu a murit pe loc

"Ajunse la locul producerii accidentului, forţele de intervenţie au procedat la evaluarea de specialitate a celor 17 persoane, la efectuarea manevrelor de resuscitare a şoferului autoturismului, care se afla în stop cardio respirator, şi a celor 8 copii şi 2 adulţi aflaţi în cod verde medical (răni minore nr), prezentând leziuni minore. Din nefericire, în cazul şoferului autoturismului a fost declarat decesul", a declarat Camelia Roşca.

În total, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean 8 copii şi doi adulţi, pentru investigaţii. La prima vedere, aceştia nu au răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferul mort în accidentul de microbuz din Bihor este fiul sculptorului Radu Lazăr din Ceica. Băiatul avea 18 ani