Antena Meniu Search
x

Video dramatic de la accidentul în care a murit fiul sculptorului Radu Lazăr din Ceica. Băiatul de 18 ani a murit pe loc

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe DN 76, între Tăşad şi Drăgeşti, în Bihor. Răducu Lazăr, singurul fiu al cunoscutului sculptor din Ceica, Radu Lazăr, a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea, un VW Golf, s-a ciocnit cu un microbuz şcolar, în care se aflau 14 copii.

Radu, şoferul decedat în accident, este singurul fiu al celebrului sculptor din Ceica, Radu Lazăr
Video dramatic de la accidentul în care a murit fiul sculptorului Lazăr din Ceica. Răducu a murit pe loc - Facebook / Observator.ro

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe DN 76, între Tăşad şi Drăgeşti, în Bihor. Răducu Lazăr, singurul fiu al cunoscutului sculptor din Ceica, Radu Lazăr, a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea, un VW Golf, s-a ciocnit cu un microbuz şcolar, în care se aflau 14 copii.

Un martor a povestit că tânărul a pierdut controlul maşinii sale, a intrat pe contarsens într-o curbă periculoasă, moment în care a fost izbit frontal de microbuzul care venea din sens opus. 

În urma impactului, şoferul şi secretara din microbuz au fost proiectaţi în parbriz, iar băiatul din VW Golf a murit.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 7.05.

Pe acelaşi subiect

"Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti, fiind implicate un autoturism şi un microbuz de transport şcolar. Din datele pe care le avem, şoferul autorismului a decedat din păcate", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Traficul în zonă a fost blocat aproape două ore şi, până la această oră, nu sunt clare împrejurările evenimentului, o anchetă în acest caz fiind deschisă de polițiștii bihoreni.

Publicăm mai jos imagini filmate la scurt timp după producerea accidentului.

Răducu nu a avut nicio şansă

În microbuzul şcolar implicat în accident se aflau 14 copii şi trei adulţi, în momentul coliziunii. La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean au fost aduşi 8 copii şi doi adulţi, secretara şcolii şi şoferul microbuzului, care se află în stare gravă.

Din păcate, Radu Lazăr, de 18 ani, nu a avut nicio şansă.

Băiatul a murit pe loc în urma impactului cu microbuzul.

"Ajunse la locul producerii accidentului, forţele de intervenţie au procedat la evaluarea de specialitate a celor 17 persoane, la efectuarea manevrelor de resuscitare a şoferului autoturismului, care se afla în stop cardio respirator, şi a celor 8 copii şi 2 adulţi aflaţi în cod verde medical (răni minore nr), prezentând leziuni minore.

Din nefericire, în cazul şoferului autoturismului a fost declarat decesul", a declarat Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt de la ISU Crişana.

În accident au fost implicate 17 persoane, dintre care 14 minori, cu vârste între 11 şi 15 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Video dramatic de la accidentul în care a murit fiul sculptorului Radu Lazăr din Ceica. Băiatul de 18 ani a murit pe loc