Antena Meniu Search
x

Radu Mazare: "Festivalul de muzica de la Mamaia este invechit si prea costisitor"

Festivalul de muzica de la Mamaia nu este pe placul primarului Radu Mazare. Edilul Constantei este de parere ca Festivalul este invechit, cu impact redus si prea costisitor

Vezi și

“Festivalul de la Mamaia in forma asta este invechit, imbatranit”, a spus edilul Constantei. Si costa foarte mult, atat de mult, incat Consiliul Judetean nu mai poate sa suporte cheltuielile. Cea mai mare problema pentru Radu Mazare este legata, insa, de numarul mic de oameni pe care il atrage festivalul in statiune.

“Ca sa cheltuiesti un milion sau un milion si jumatate de euro ca sa faci un festival in care sa iti vina o mie si ceva de oameni fata de a cheltui 200 de mii de euro, unde sa iti vina 50.000 de oameni, cum facem noi la carnval, este o diferenta de la cer la pamant”, a adaugat Mazare.

Primarul Constantei stie cum sa faca Festivalul de la Mamaia mai atractiv, dar reorganizarea nu depinde numai de el. “Eu, acest festival l-as fi adaptat si l-as fi modernizat. El nu este in parohia mea, e parohia Consiliului Judetean, acolo este o temere ca el nu poate fi modificat. Festivalul pe care vreau sa il fac, vreau sa fie tot asa la liber, pentru turisti, in care sa interactioneze turistii, cei care sunt in vacanta cu artistii”, a detaliat edilul.

Festivalul Mamaia s-a nascut in vara anului 1963 si a urmarit an de an promovarea muzicii romanesti. Pe scena de la Mamaia au urcat de-a lungul timpului nume sonore ca Margareta Paslaru, Marina Voica, Horia Moculescu, Marius Teicu, Aurelian Andreescu sau Corina Chiriac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Radu Mazare: "Festivalul de muzica de la Mamaia este invechit si prea costisitor"