Antena Meniu Search
x

Raed Arafat, despre răniții din Colectiv: ”Mulți sunt în stare critică. Riscăm să-i pierdem, dar luptăm până în ultima clipă!”

Printre numeroasele personalități care au acceptat provocarea de a lua parte la teledonul organizat de stațiile Intact s-a numărat și Raed Arafat

Vezi și

Printre numeroasele personalități care au acceptat provocarea de a lua parte la teledonul organizat de stațiile Intact s-a numărat și Raed Arafat, care a coordonat întreaga activitate de salvare a victimelor.

” Am văzut că oamenii și-au făcut datoria. Au fost asistente și medici care au venit de acasă și au stat peste program, atât cât a fost posibil, pentru a salva vieți. Cred că acest lucru a fost o dovadă că se poate, că suntem sănătoși, că este o reacție normală. Am văzut oameni care au marșat decent, să fie solidari cu victimele.”, a spus el despre ceea ce s-a întâmplat în urma tragediei din clubul Colectiv.

Despre starea răniților, acesta a mărturisit că ”Sunt mulți care se află în stare critică și pe care riscăm să-i pierdem. Facem tot ce ne stă în putință omenește ca să-i salvăm. Sunt pacienții care au arsuri grave, traumatisme, chiar, pentru că au căzut ori au fost călcați în picioare. În medicină nu există garanție că va fi bine, însă luptăm până în ultima clipă.”

Donează și tu DOI EURO trimițând SMS la 8848! Români împreună

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Raed Arafat, despre răniții din Colectiv: ”Mulți sunt în stare critică. Riscăm să-i pierdem, dar luptăm până în ultima clipă!”