Antena Meniu Search
x

Răfuială între elevi încheiată cu împuşcături în faţa unui liceu din Ploieşti

Răfuială între elevi încheiată cu focuri de armă în faţa unui liceu din Ploieşti. Doi adolescenţi de 16 şi 17 ani au fost atacaţi cu un pistol cu bile de cauciuc şi au ajuns la spital.

de Cristi Georgescu

la 07.10.2020, 11:23

Vezi și
  • Răfuiala din plină stradă a fost încheiată cu focuri de armă.
  • Doi elevi care urmau să intre la ore au fost răniţi.

Totul ar fi pornit în urma unui conflict ce ar avea la bază conturi nereglate de mult timp înainte. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pe imaginile surprinse de la balconul unui imobil din preajma Liceului Tehnologic Ucecom "Spiru Haret" din Ploieşti, se observă chiar începutul altercaţiei dintre elevi. Răfuiala din plină stradă a fost încheiată cu focuri de armă şi rănirea a doi elevi care urmau să intre la ore.

Elevul de 16 ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti cu o contuzie în zona gâtului, în timp ce colegul său, cu un an mai mare, a ajuns în grija medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu un traumatism minor la cap.

Valentina Drăgoi, profesoară: Deşi elevii sunt elevi ai şcolii noastre, ei nu trebuia să fie în incinta şcolii, lângă şcoală, programul lor începând la 13:30.

Mai exact, programul lor începea cu doar câteva minute înainte de producerea evenimentului. La faţa locului au sosit poliţiştii, dar şi criminaliştii care au cercetat întreaga zonă în căutarea probelor.

Lavinia Radu, IPJ Prahova: Agresorii au fost identificaţi, colegii mei efectuează cercetări specifice pentru depistarea acestora, din primele informaţii, acest conflict nu ar fi avut ca subiect activitatea şcolară a tinerilor.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar agresorii sunt acum în custodia oamenilor legii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răfuială între elevi încheiată cu împuşcături în faţa unui liceu din Ploieşti