Antena Meniu Search
x

Răfuială într-un salon de înfrumusețare din Tecuci. Două tinere și-au împărțit pumni, iar bătaia a continuat pe stradă: de la ce a pornit totul

Răfuială în toată regula în județul Galați. Două femei s-au bătut într-un salon de înfrumusețare și apoi pe o stradă din Tecuci. Scandalul a fost provocat de o plângere depusă de una dintre femei. Jandarmii au intervenit și ulterior una dintre femei s-a ales cu dosar penal.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 11:30

- Shutterstock

Un echipaj de la Jandarmeria Galați a observat cum o femeie intenționează să arunce cu un coș de gunoi într-un vehicul care se punea în mișcare. Jandarmii au intervenit, au oprit-o pe femeie și au aflat că ea fusese victima unei agresiuni. Agresoarea se afla în mașina care a plecat de la fața locului, a relatat femeia.

Ulterior, la secția de Poliție, victima a povestit ca a fost luată la bătaie în timp ce se afla într-un salon de înfrumusețare.

De la ce a pornit conflictul dintre cele două femei

„Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 25 ani, a fost invitată de jandarmi la sediul poliției pentru lămurirea aspectelor care au dus la provocarea acestui incident, iar din declarația acesteia a reieșit faptul că în timp ce se afla într-un salon de înfrumusețare a fost scoasă afară forțat de către femeie și lovită în cap și abdomen, ulterior fiind amenințată de către acestea pentru a o determina să își retragă plângerea împotriva unor membrii ai familiei agresoarei, într-un dosar aflat în cercetare”, a transmis Jandarmeria.

Femeia care a fugit a fost identificată de jandarmii care au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. Cercetările sunt continuate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Răfuială într-un salon de înfrumusețare din Tecuci. Două tinere și-au împărțit pumni, iar bătaia a continuat pe stradă: de la ce a pornit totul