Antena Meniu Search
x

Video Raisa, copila de 5 ani dispărută de două zile din Găvăneşti, a fost găsită moartă în râul Buzău

Raisa Florentina Scarlat, fetiţa de 5 ani şi 7 luni care a dispărut în urmă cu două zile din satul buzoian Găvăneşti, comuna Săgeata, ar fi fost găsită moartă, în râul Buzău. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.07.2021, 16:01

Vezi și

UPDATE 13.30 - Corpul copilei a fost scos din ape de rude în dreptul podului de la Grădiştea şi urmează să fie preluat de o ambulanţă. 

IPJ Buzău a anunțat că, în urma survolarii spațiului aerian, a fost observată pe cursul râului Buzău, în județul Brăila, silueta unui cadavru. Trupul neînsuflețit urmează să fie scos din apă şi identificat. 

"În cadrul activităților de căutare din cursul acestei zile, pentru depistarea fetiței, în urma survolării spațiului aerian, a fost observată pe cursul râului Buzău, în județul Brăila, silueta unui cadavru. Urmează a se extrage cadavrul din apă și, ulterior se va proceda la identificarea acestuia, urmând să stabilim dacă este sau nu trupul fetiței căutate", a transmis IPJ Buzău. 

Din elicopter, poliţiştii au văzut o pereche de pantaloni roșii. Raisa era îmbrăcată cu pantalonaşi scurţi, roşii, în momentul în care a dispărut de acasă

Pe acelaşi subiect

Copila a plecat desculţă de acasă

Reamintim că poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia minorei. Ea a plecat de la domiciliu în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit.

Alarma a fost dată de către părinţi joi seară, la ora 21:30, atunci când au observat că fetiţa lor, în vârstă de 5 ani, a dispărut fără urmă. Disperaţi, aceştia au alertat imediat vecinii şi au sunat la 112. Fetiţa era desculţă şi avea doar o pereche de pantaloni scurţi pe ea.

De două zile, Raisa este căutată de zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Misiunea este una dificlă, pentru că micuța are probleme de dezvoltare și nu răspunde atunci când este chemată pe nume. Casa familiei fetiţei se află la circa 50 de metri de râul Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Raisa, copila de 5 ani dispărută de două zile din Găvăneşti, a fost găsită moartă în râul Buzău