Antena Meniu Search
x

Video "Rămân același om. Lucrurile nu vor sta aşa". Cum se apără deputatul Aurel Bălăşoiu, după ce a fost exclus din PSD în urma unui scandal sexual

Nu am ce să îmi reproşez, spune parlamentarul PSD dat afară din partid cu puţin timp înainte să apară în presă fotografii în care pare să fie cu un bărbat în pat. Absolvent de teologie, Aurel Bălăşoiu crede că este victima unui complot şi nu vrea să demisioneze de la Camera Deputaţilor, cum îi cer foştii şefi de partid. În ciuda acuzaţiilor că a încălcat legea, PSD nu a depus la poliţie nicio reclamaţie împotriva lui.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.10.2022, 19:36

Vezi și

Ca la jurământul din Parlament, deputatul Bălăşoiu jură acum că sunt trucate imaginile în care apare cu un bărbat în pat. PSD, care l-a pus pe liste la algerile parlamentare, susţine, însă, că l-a exclus din partid pentru că nu tolerează încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine. Aurel Bălăşoiu spune că nu se simte vinovat cu nimic. "Îi asigur pe toți cei care mă cunosc că lucrurile nu vor sta așa. Familia a privit lucrurile exact cum le privesc și eu acum. Rămân același om. Doamne ajută!", a declarat Aurel Bălășoiu. Cu toate acestea, liderul deputaţilor PSD spune că partidul aşteaptă demisia lui Aurel Bălăşoiu din funcţia de deputat.

Localnicii sunt îngroziţi de ultimele ştiri despre deputat

"Este o solicitare pe care PSD a făcut-o către domnul Bălășoiu, dacă nu înțelege acest lucru și dacă vor apărea diverse solicitări din partea unor organe de anchetă, cu certitudine PSD va vota pentru o eventuală ridicare a imunității", a declarat Radu Oprea, PSD. Scandalul în care este implicat deputatul Bălăşoiu a ajuns şi în comuna Rociu, din Argeş, unde parlamentarul a fost primar. La primărie i-a luat locul fiul său, iar localnicii, care îi respectă mult pe amândoi, sunt îngroziţi de ultimele ştiri. Îl cunosc pe Aurel Bălăşoiu ca familist şi om bisericos.

"Nu am putut să dorm toată noaptea de înscenarea care i s-a făcut...groaznic!", spune o vecină. "Nu cred...Adică băiatul este primar, fata este profesoară, nevasta educatoare", spune revoltată o altă femeie. Starea de tensiune plutește în toată comuna, dar, totuşi, se găsesc şi unii care să îl acuze pe fostul primar şi actual deputat Bălăşoiu. Aurel Bălășoiu a devenit deputat în urmă cu doi ani. De atunci, a luat cuvântul doar de două ori în parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Rămân același om. Lucrurile nu vor sta aşa". Cum se apără deputatul Aurel Bălăşoiu, după ce a fost exclus din PSD în urma unui scandal sexual