Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Rămasă singură pe lume, o bătrână de 83 de ani din Constanța a sunat plângând la 112 că moare de frig și singurătate în casă

Bătrânețea are haine grele, iar uneori sunt prea greu de dus. Iar atunci când nu mai ai nimic și pe nimeni, iar Dumnezeu pare să te fi uitat pe pământ, singurătatea devine o povară. O bătrână din Constanța, în vârstă de 83 de ani, a sunat la 112 plângând că moare de frig și de singurătate.

de Monica Palade

la 30.01.2023 , 15:21

Și-a pierdut pe rând pe cei dragi, fiul, fratele și soțul, și a rămas să înfrunte singură ce i-a mai rămas din viață. Când a simțit că nu mai poate, a sunat să ceară ajutor. După o viață de muncă, a ajuns în imposibilitatea să poată trăi din pensie. Singura sursă de căldură din casă este un calorifer electric, dar se teme că nu va putea achita factura la energie.

A sunat la 112 că moare de frig și singurătate

Un polițist local, Gabriel Enache, a fost cel care a fost trimis la casa bătrânei, iar când a văzut ce este acolo nu a rămas indiferent. Oamenii legii i-au încărcat butelia și i-au cumpărat de mâncare din banii lor. În plus, au decis să strângă mână de la mână să-i plătească femeii facturile de curent până la vară.

Articolul continuă după reclamă

Povestea bătrânei a fost relatată chiar de polițist pe pagina sa de Facebook. „Este greu de înțeles și acceptat...dar se întâmplă în zilele noastre și in țară noastră !!!

Această măită a sunat la 112 că moare de frig și singurătate in casă....nu mai are pe nimeni....i a murit băiatul, soțul, fratele și sora...singură pe lume la 83 de ani !!!

Sunt împreună cu colegii aproape in fiecare zi lângă acest SUFLET lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu !!!”

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Rămasă singură pe lume, o bătrână de 83 de ani din Constanța a sunat plângând la 112 că moare de frig și singurătate în casă