Antena Meniu Search
x

Video Rămăşiţe umane, găsite într-o pădure din Prahova. Un cioban dat dispărut ar fi fost ucis şi îngropat, în urmă cu un an

Este alertă în judeţul Prahova. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. Mai multe resturi ce par a fi umane au fost găsite într-o pădure. Se pare că acestea provin de la un cioban în vârstă de 50 de ani, dat dispărut în urmă cu un an.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 09:49

Vezi și

Descoperirea macabră a fost făcută de poliţişti, după ce au primit indicii chiar de la principalul suspect, un bărbat în vârstă de 30 de ani care lucra la aceeaşi stână. Acesta ar fi declarat că l-a lovit pe colegul lui de mai multe ori, cu obiecte ascuţite, provocându-i astfel decesul.

Principalul suspect de crimă, arestat pentru 30 de zile

Cadavrul a fost ulterior ascuns şi acoperit cu pământ. Rămăşiţele au fost trimise pentru expertiză la INML din Capitală. Între timp, autorul care şi-a recunoscut fapta a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Rămăşiţe umane, găsite într-o pădure din Prahova. Un cioban dat dispărut ar fi fost ucis şi îngropat, în urmă cu un an