Antena Meniu Search
x

Trei răniţi şi zeci de evacuaţi, după o explozie produsă într-un bloc din Slatina

Trei persoane au ajuns la spital şi alte câteva zeci au fost evacuate, după ce o explozie puternică s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bloc din Slatina.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.02.2020, 07:46

Explozia s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei acumulări de gaze
Explozia a afectat serios structura blocului din Slatina - Captură Video
  • Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii produse în Slatina
  • Zeci de persoane au fost evacuate din blocul care a sărit în aer

Trei persoane au ajuns la spital şi alte câteva zeci au fost evacuate, după ce o explozie puternică s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bloc din Slatina.

O garsonieră în care locuiau doi bătrâni, soţ şi soţie, a sărit în aer, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze la centrala termică.

Bărbatul de 81 de ani a suferit arsuri pe membrul superior drept, în timp ce femeia de 75 de ani a suferit arsuri la nivelul capului şi o fractură la membrul superior stâng.

Cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, alături de ei fiind spitalizată şi o femeie care a reclamat probleme respiratorii din cauza intoxicaţiei cu fum.

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu peste 30 de pompieri, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o autospecială pentru transport efective și patru autospeciale pentru primă intervenție.

30 de garsoniere din blocul respectiv au fost afectate, iar 85 de persoane au fost evacuate. Acestea au refuzat să meargă în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Slatina şi au înnoptat la rude.

Urmează ca în cursul zilei de sâmbătă să fie efectuată o evaluare a clădirii pentru a se vedea dacă aceasta mai poate fi locuită sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trei răniţi şi zeci de evacuaţi, după o explozie produsă într-un bloc din Slatina