Antena Meniu Search
x

Video "Rareori mi-a fost dat să văd aşa ceva". Oamenii şi-au deschis curţile vizitatorilor pentru festivalul "Femei pe Mătăsari" din Capitală

A fost petrecere în stradă noaptea trecută în Capitală! Sute de oameni au venit să se distreze la festivalul "Femei pe Mătăsari". Străduțele și curțile caselor au devenit ringuri de dans sau chiar târguri cu obiecte vintage. Arta, muzica şi voia bună au fost principalele atractii ale festivalului urban care au schimbat cu totul aspectul străzii Mătăsari. Nu a lipsit nici mâncarea pentru toți pofticioșii. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 26.05.2024 , 08:55

Așa a fost atmosfera întreaga noapte pe Strada Mătăsari din Capitală, care a prins viață odată cu sutele de tineri pregătiți de distracţie. Iar fiecare a încercat să-și arate cele mai bune mișcări de dans. 

DJ: Am venit aseară în România dar rareori mi-a fost dat să văd un asemenea public. 

Turist: E foarte mişto şi de obicei cam toate ediţiile lor la care am fost sunt top. Recomand cu mare drag. 

Vezi și

Iar cum distracţia stârneşte pofta de mâncare, gurmanzii au avut de unde alege. Atmosfera de petrecere a ajuns până la furgonetele cu mâncare unde şi angajaţii s-au distrat pe măsură.

Pe acelaşi subiect

Proprietarii caselor şi-au deschis curţile

Iubitorii de antichităţi au putut găsi la festival chiar si haine sau obiecte vintage. Iar lucrurile au fost vandute chiar de proprietarii caselor care si-au deschis curţile pentru curiosi.  

Aglomerat a fost si la concertul rock al trupei COMA, care a atras sute de spectatori. 

Numele străzii, Mătăsari, ne dezvăluie practic povestea ei. Pe timpuri aici veneau negustorii mătăsari, numiţi aşa pentru că vindeau mătăsuri la Obor. Ani şi ani mai târziu strada a devenit rău famată, întrucât era frecventată de dame de companie. În ziua de azi însă, aici se sărbătoreşte festival. Evenimentul a ajuns la a XII-a ediție, iar distracţa va continua şi astăzi, în ultima zi de festival urban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » "Rareori mi-a fost dat să văd aşa ceva". Oamenii şi-au deschis curţile vizitatorilor pentru festivalul "Femei pe Mătăsari" din Capitală