Antena Meniu Search
x

Rareș Bogdan: "Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Alexandru Rafila. A fost mai atent la sondaje decât la sănătatea românilor"

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat miercuri la Digi24 că liberalii ar fi trebuit să ceară remanierea ministrului PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, după ce acesta l-a criticat în decembrie pe Florin Cîțu.

Rareș Bogdan: "Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Alexandru Rafila. A fost mai atent la sondaje decât la sănătatea românilor"
- Hepta

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, crede că ministrul Sănătăţii, social-democratul Alexandru Rafila, "a jucat cu ochii la sondaje" atunci când a trebuit să ia o decizie privind introducerea Certificatului Verde, şi nu "cu ochii la sănătatea românilor".

"Electoratul PNL în octombrie-noiembrie era de acord 80% cu certificatul verde, dar nu şi la locul de muncă în privat. În cadrul electoratului USR- 88%, în cadrul electoratului PSD era de 50-52% pentru, restul împotriva. Iar domnul Rafila a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor, din păcate", a declarat Rareş Bogdan, miercuri, într-un interviu pentru Digi24.

Europarlamentarul PNL spune că că partidul său ar fi trebui să ceară înlocuirea ministrului Rafila după atacurile pe care le-a avut la adresa lui Florin Cîţu privind certificatul verde şi campania de vaccinare. 

"Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Rafila. Dacă continuă, atunci va trebui să luăm o hotărâre, dar nu demiți un om pentru o declarație. Dar în schimb cred că e nevoie de o discuție serioasă", a spus Rareș Bogdan despre Rafila.

În 10 decembrie 2021, Alexandru Rafila l-a criticat pe președintele PNL, Florin Cîțu, depre care a acuzat că "a compromis campania de vaccinare". "Cred că specialistul în economie Cîțu a consultat specialistul în sănătate Cîțu”, a mai spus Rafila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Rareș Bogdan: "Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Alexandru Rafila. A fost mai atent la sondaje decât la sănătatea românilor"