Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rareș Bogdan: "Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Alexandru Rafila. A fost mai atent la sondaje decât la sănătatea românilor"

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat miercuri la Digi24 că liberalii ar fi trebuit să ceară remanierea ministrului PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, după ce acesta l-a criticat în decembrie pe Florin Cîțu.

de Redactia Observator

la 19.01.2022 , 22:21

Rareș Bogdan: "Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Alexandru Rafila. A fost mai atent la sondaje decât la sănătatea românilor" - Hepta

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, crede că ministrul Sănătăţii, social-democratul Alexandru Rafila, "a jucat cu ochii la sondaje" atunci când a trebuit să ia o decizie privind introducerea Certificatului Verde, şi nu "cu ochii la sănătatea românilor".

"Electoratul PNL în octombrie-noiembrie era de acord 80% cu certificatul verde, dar nu şi la locul de muncă în privat. În cadrul electoratului USR- 88%, în cadrul electoratului PSD era de 50-52% pentru, restul împotriva. Iar domnul Rafila a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor, din păcate", a declarat Rareş Bogdan, miercuri, într-un interviu pentru Digi24.

Europarlamentarul PNL spune că că partidul său ar fi trebui să ceară înlocuirea ministrului Rafila după atacurile pe care le-a avut la adresa lui Florin Cîţu privind certificatul verde şi campania de vaccinare. 

Articolul continuă după reclamă

"Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Rafila. Dacă continuă, atunci va trebui să luăm o hotărâre, dar nu demiți un om pentru o declarație. Dar în schimb cred că e nevoie de o discuție serioasă", a spus Rareș Bogdan despre Rafila.

În 10 decembrie 2021, Alexandru Rafila l-a criticat pe președintele PNL, Florin Cîțu, depre care a acuzat că "a compromis campania de vaccinare". "Cred că specialistul în economie Cîțu a consultat specialistul în sănătate Cîțu”, a mai spus Rafila.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Rareș Bogdan: "Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Alexandru Rafila. A fost mai atent la sondaje decât la sănătatea românilor"