Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul lui Bogdan Dumitrescu, ofițerul din Slatina împușcat de iubită

La un an de când un ofiţer de la Crimă Organizată din Slatina a fost împuşcat mortal în apartamentul lui, procurorii au ajuns la o concluzie şocantă. Poliţistul a fost, de fapt, victima iubitei sale, pe care o cunoscuse în urmă cu o săptămână. Anchetatorii cred că a săvârşit crima cu intenţie.

de Redactia Observator

la 11.04.2019, 20:29

Vezi și

La un an de când un ofiţer de la Crimă Organizată din Slatina a fost împuşcat mortal în apartamentul lui, procurorii au ajuns la o concluzie şocantă. Poliţistul a fost, de fapt, victima iubitei sale, pe care o cunoscuse în urmă cu o săptămână. Deşi iniţial femeia a declarat că a descărcat arma accidental, anchetatorii cred că a săvârşit crima cu intenţie. Tânăra în vârstă de 27 de ani este cercetată pentru omor.

Era 31 ianuarie, 2018. Imediat după miezul nopţii, într-un apartament situat la parterul unui bloc din Slatina, medicii l-au găsit pe Bogdan Dumitrescu în stare critică. Lângă el era iubita lui, o tânără în vârstă de 27 de ani pe care ofiţerul o cunoscuse în urmă cu o săptămână.

Femeia a declarat că l-a împuşcat accidental. Era şi ea rănită la mână, aşa că varianta unei crime nu a fost luată în considerare.

Amândoi consumaseră băuturi alcoolice

Alina Gheorghe a manevrat pistolul încărcat. Un glonţ a trecut prin mâna ei stângă, în aceeaşi direcţie în care era şi poliţistul în vârstă de 33 de ani.

Bărbatul a fost internat mai bine de două luni. A fost operat de trei ori, dar în aprilie a murit pe patul de spital. La mai bine de un an de la tragedie, ancheta procurorilor a fost dată peste cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iniţial, tânăra era cercetată pentru ucidere din culpă. Nu a recunoscut nicio clipă că a intenţionat să-şi ucidă iubitul.

Acum, procurorii au cerut arestarea ei pentru infracţiunea de omor, dar judecătorii au respins cererea. O cercetează deocamdată în libertate.

Bogdan Dumitrescu era ofiţer la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt din anul 2008. Era divorţat de un an şi avea doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul lui Bogdan Dumitrescu, ofițerul din Slatina împușcat de iubită