Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului de la Crimă Organizată, din Slatina, împuşcat în cap de propria iubită (VIdeo)

Totul s-a petrecut în urmă cu un an, când tânăra parteneră a omului legii anunţa la 112 că dintr-o joacă şi-a împuşcat iubitul. Rănit grav, poliţistul a pierdut, în cele din urmă lupta cu viaţa. Procurorii au deschis o anchetă, iar acum iubita bărbatului a fost reţinută pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 11.04.2019, 11:26

Vezi și

Totul s-a petrecut în urmă cu un an, când tânăra parteneră a omului legii anunţa la 112 că dintr-o joacă şi-a împuşcat iubitul. Rănit grav, poliţistul a pierdut, în cele din urmă lupta cu viaţa.

Procurorii au deschis o anchetă, iar acum iubita bărbatului a fost reţinută pentru 24 de ore. Dacă iniţial încadrarea incidentului a fost de ucidere din culpă, concluzia anchetei este mult mai dură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului de la Crimă Organizată, din Slatina, împuşcat în cap de propria iubită (VIdeo)