Antena Meniu Search
x

Război dulce între cofetari, la Harghita. Vedetă a fost tortul monoporție

Cofetarii şi-au declarat cel mai dulce "război", după un curs de produs torturi ţinut în Harghita. De la prepararea a fel de fel de creme şi până la montarea şi decorarea în cele mai spectaculoase forme, tainele deliciosului desert au fost descoperite rând pe rând.

la 07.11.2018, 10:06
Vezi și

Cofetarii şi-au declarat cel mai dulce "război", după un curs de produs torturi ţinut în Harghita. De la prepararea a fel de fel de creme şi până la montarea şi decorarea în cele mai spectaculoase forme, tainele deliciosului desert au fost descoperite rând pe rând. Vedetă a fost tortul-monoporţie sau minitortul, adică cel mai căutat desert după ultimele tendinţe la petreceri şi evenimente mari.

Prepararea unui tort a fost dusă la rang de artă la cursul ţinut de un maestru cofetar premiat la concursuri internaţionale. În jurul său, tinerele amatoare au fost numai ochi şi urechi.

Pornind de la reţete clasice, la curs s-au experimentat cele mai inovative moduri de a prepara şi decora desertul. Iar minitorturile sunt vedete la orice eveniment.

Preţul unei monoporţii ajunge în cofetării până la 10 lei, în funcţie de complexitate. Participantele la curs au plecat acasă cu 14 reţete noi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Război dulce între cofetari, la Harghita. Vedetă a fost tortul monoporție