Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Razie cu surprize în Capitală. Un tânăr şi-a transformat maşina într-un pupitru de DJ, pe patru roţi: "O evacuare, o jantă"

A fost razie de amploare, aseară, în Capitală! Rând pe rând, zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta de către agenţii de la Rutieră, însă, de data aceasta, nu ei au fost cei supuşi testării, ci vehiculele acestora. Mulţi dintre pasionaţii de motoare tunate şi maşini modificate au fost nevoiţi să devină pietoni, provizoriu, până la vizita la un service. Unele maşini au rămas fără plăcuţe sau certificate de înmatriculare.

de Redactia Observator

la 13.07.2024 , 11:46

Controalele poliţiştilor au vizat zeci de autovehicule, azi-noapte, în Capitală. Şoferii au plătit un preţ scump pentru modificările aduse maşinilor. 

"O evacuare, o jantă, E-raid şi cam atât..şi sistemul audio". Un tânăr şi-a transformat maşina într-un pupitru de DJ, pe patru roţi. Şi nu s-a oprit doar aici! 

Andrunache Valeriu, comisar-şef de poliţie Brigada Rutiera: Suspensiile autovehiculului erau pneumatice, erau reglabile, mai multe componenete ale motorului erau modificate, sistemul de evacuare şi tubulatura de evacuare. Roţile erau cu alte dimensiuni, mai multe distanţiere montate. 

Vezi și

Razie de amploare în București. Zeci de șoferi, trași pe dreapta

Pe acelaşi subiect

Deşi credea că poate scăpa doar cu o amendă, poliţiştii l-au contrazis. 

În timp ce pasiunea pentru vehicule tunate este împărtăşită de tot mai mulţi tineri, siguranţa pentru alţi participanţi în trafic este pe primul loc. "Şi pe mine mă enervează cei care dau fum în trafic, când miroase a benzină. Da, mă enervează şi nu vreau să fiu unul dintre ăia, aşa că o să o fac când o să o fac", spune un şofer. "Sincer, prefer să îmi iau eu amendă decât să mă găsească mama mort pe stradă!", mărturisește un tânăr. Pe marile artere din Capitală circulă zilnic vehicule modificate.

Mai multe astfel de acţiuni sunt anunţate şi în perioada următoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Razie cu surprize în Capitală. Un tânăr şi-a transformat maşina într-un pupitru de DJ, pe patru roţi: "O evacuare, o jantă"