Antena Meniu Search
x

Video Suma colosală plătită de un proprietar pentru a-şi transforma camionul în casa lui Dracula. Parada celor mai tunate tiruri, la Alba Iulia

Nu doar limuzinele de sute de mii de euro au fani, camioanele uriaşe stârnesc pasiuni la fel de mari. Peste 140 de pasionaţi au mers la Alba Iulia să îşi expună maşinile pictate extravagant şi cabinele transformate în dormitoare de lux pe roţi. Şoferii au abordat diferite teme, de la Dracula până la Hulk sau Venom. 

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 13:53

Vezi și

Truck Tuning Art le-a dat ocazia proprietarilor de camioane să îşi pună la bătaie imaginaţia. Cei mai inventivi şi-au transformat camionul în casa lui Dracula, unde în interior se află chiar şi un sicriu. 

Proprietar: Am făcut o temă românească pe oriunde merg reprezint ţara cu el, să fim mândri şi să ne mândrim cu ţara pe care o avem. 

Şoferii care şi-au transformat meseria într-un stil de viaţă susţin că arta cere sacrificii. 

Proprietar: Cu camionul lucrăm, facem curse internaţionale, undeva la 6 sau 7 luni, atât a durat manopera. Undeva la 60 - 80 de mii (n.r. costul).

Pe acelaşi subiect

Tot pe creativitate a mizat şi acest şofer care şi-a transformat camionul în legendarul Hulk. Investiţia, aproape 40 de mii de euro.

Unii însă, au ales decoruri cu semnificatie personală

Proprietar: Textul reprezintă...e în memoria tatălui meu, cum e şi acest tatuaj şi am zis că să îl port şi pe drumuri cu mine. 

Turiştii au analizat cu atenţie picturile de pe fiecare camion în parte până la lăsarea întunericului. 

Florin Tomuța: Punem Alba Iulia pe harta acestor tipuri de manifestări care sunt peste tot în Europa iar cu această ocazie am reuşit să aducem şi camioane din afara ţării.

Cei ce vor să admire camioanele, o pot face până mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Suma colosală plătită de un proprietar pentru a-şi transforma camionul în casa lui Dracula. Parada celor mai tunate tiruri, la Alba Iulia