Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "S-au legat de un suport de număr şi de o bară". Zeci de tineri cu maşini şi motociclete tunate, amendaţi cu zeci de mii de lei, după o razie în Bucureşti

A fost razie de amploare, aseară, în Capitală! Rând pe rând, zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta de către agenţii de la Rutieră, însă, de data aceasta, nu ei au fost cei supuşi testării, ci vehiculele acestora. Astfel, pasionaţii de motoare tunate şi maşini modificate s-au trezit fără plăcuţe şi certificate de înmatriculare, dar şi cu amenzi usturătoare. Un tânăr a fost descoperit că circula cu numere false.     

de Redactia Observator

la 02.06.2024 , 10:40

"O tunăm, că aşa e tineretul în ziua de azi. Imediat caută motive să ne ia ori talonul, ori permisul", spune unul dintre şoferii traşi pe dreapta de agenţi. Pasionat de mic de motoare tunate, tânărul recunoşte că i-a făcut mai multe modificări maşinii. Cu toate astea, şoferul a crezut până în ultima clipă că va scăpa doar cu o amendă.

Poliţiştii însă l-au contrazis, astfel că şoferul s-a ales acum cu un dosar penal.  

Iar pasiunea pentru vehicule tunate este împărtăşită de tot mai mulţi tineri. 

Vezi și

"De tot ce trebuia să se lege, cauciucurile, pe care vi le spun eu, nu sunt, amortizoare nu sunt. Toată maşina e modificată. Nu s-au legat, s-au legat decât de un suport de număr şi de o bară", explică un alt şofer oprit de poliţişti. 

Pe acelaşi subiect

Amenzi de zeci de mii de lei, în câteva ore

Însă, pentru această plăcere, atât şoferii, cât şi motocicliştii, au plătit aseară un preţ scump.       

Deşi încalcă legea, pe marile artere din Capitală circulă zilnic sute de astfel de vehicule modificate. 

"Aceste vehicule au tobe neomologate sau dacă sunt omologate nu au montat amortizorul de zgomot", spune Valeriu Andronache, comisar şef.

Alţi şoferi însă au crezut că vor scăpa basma curată dacă refuză controlul agenţilor.  

Trebuie să ştiţi însă că în cazul în care refuzaţi controlul tehnic riscaţi o amendă de 1.400 de lei, la care se adaugă și 6 puncte de penalizare.

Agenţii au aplicat aseară 73 sancțiuni contravenționale, în valoare de 37.620 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "S-au legat de un suport de număr şi de o bară". Zeci de tineri cu maşini şi motociclete tunate, amendaţi cu zeci de mii de lei, după o razie în Bucureşti