Antena Meniu Search
x

Video Razie de amploare în Capitală. Printre şoferii opriți de poliție a fost şi Kamara: "Recomand să iei un taxi dacă ai băut"

A fost razie de amploare, aseară, în Capitală. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au organizat o acţiune educativ-preventivă de fapt, ca să le explice şoferilor care se urcă băuţi sau drogaţi la volan riscuriule la care se expun. Agenţii au împărţit broşuri, flyere şi au făcut şi recomandări. În ciuda eforturilor educative, au fost prinşi şi şoferi băuţi.

de Redactia Observator

la 19.12.2021, 09:32

Vezi și

Polițist: Rezultatul este 0,00! Nu aţi consumat băuturi alcoolice, foarte bine! Desfăşurăm o campanie pe linia prevenirii consumului de alcool şi droguri la volan! 

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive! A fost îndemnul agenţilor de la Rutieră, aseară, pe străzile din Capitală. 

Polițist: Dacă mergeţi într-o seară în club şi consumaţi, nu mergeţi cu maşina! Luaţi un taxi, rugaţi pe altcineva să vă ducă.  

Printre şoferii opriți de poliție a fost şi Kamara

Pe acelaşi subiect

Kamara: Recomand să iei un taxi dacă ai băut, pentru că maşina rămâne la locul ei. Consider că este o iniţiativă foarte bună şi lăudabilă din partea Poliţiei Române. 

Chiar dacă acţiunea a fost una preventivă, mai mulţi şoferi au fost prinşi băuţi la volan şi sancţionaţi. 

Polițist: Din acest moment nu mai aveţi dreptul de a conduce, trebuie să vină un şofer să vă ia sau lăsaţi maşina aici. Valoarea 0,26 per litru alcool pur în aerul expirat. 

Oana Pîrvan - Brigada Rutieră: Poliţiştii Brigăzii Rutiere au purtat discuţii cu conducătorii auto şi au oferit materiale informative cum ar fi broşuri, flyere şi stickere. 

În primele 10 luni ale acestui an, poliţiştii au prins aproape 1.300 de şoferi băuţi sau drogaţi la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Razie de amploare în Capitală. Printre şoferii opriți de poliție a fost şi Kamara: "Recomand să iei un taxi dacă ai băut"