Antena Meniu Search
x

Razie în cluburi, copii prinşi cu alcool! Barmanii care au vândut băutură minoriilor au fost amendaţi

Poliţiştii din Suceva au ajuns în cluburi noaptea trecută. Au căutat adolescenţi care consumă alcool.

Vezi și

Poliţiştii din Suceva au ajuns în cluburi noaptea trecută. Au căutat adolescenţi care consumă alcool. Pentru mulţi tineri care nu au ajuns încă la vârsta majoratului, distracţia s-a încheiat brusc. La fel şi pentru barmanii şi patronii, care le vindeau băutură.

Razia a avut o ţintă clară. Brigada nu a venit să spargă cheful nuntaşilor care furaseră mireasa. A descoperit în club copii cu sticle de băutură în mâini.

Adolescenţii au fost chiar percheziţionaţi, ca nu cumva să aibă droguri sau arme. Apoi, agenţii le-au sunat părinţii şi i-au îndrumat spre case.

Ultimele date arată că la noi, consumul de alcool în rândul minorilor este foarte ridicat, iar vârsta medie la care românii prind gustul băuturii este de 14 ani. O mare parte din vină le aparţine însă celor care le vând alcool. Aseară, din cele 100 de localuri în care au descins 250 de poliţişti, s-au dat însă doar 10 amenzi. Legea prevede sancţiuni între 100 şi 500 de lei.

Poliţiştii au patrulat toate noaptea şi pe străzile de pe lângă cluburi. În urmă cu o săptămână, 5 tineri, printre care şi doi minori, au murit într-un teribil accident, când se întorceau de la petrecerea de Halloween. Şoferul ar fi fost băut, şi şi-a condus cu viteză mare prietenii spre moarte. Din maşina care a luat foc nu au mai putut fi salvaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Razie în cluburi, copii prinşi cu alcool! Barmanii care au vândut băutură minoriilor au fost amendaţi