Antena Meniu Search
x

Răzvan Burleanu a învins "Generaţia de Aur": "Un fleac, i-am ciuruit!"

Înfrângere pentru Generaţia de Aur, la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat la şefia fotbalului.

Vezi și

Înfrângere pentru Generaţia de Aur, la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat la şefia fotbalului. Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, şi-a felicitat adversarul, dar l-a avertizat că îl aşteaptă patru ani în care toţi suporterii vor sta cu ochii pe el.

În timp ce Răzvan Burleanu jubila, Ionuţ Lupescu a fost nevoit să-şi accepte înfrângerea. Nu a reuşit să se impună în alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal.

Ionuţ Lupescu, candidat la preşedinţia FRF: "Puţin sunt dezamăgit, trebuie să spun, pentru că mă aşteptam ca oamenii să fie mai înclinaţi spre performanţă, să fie mai spre dezvoltarea fotbalului."

Răzvan Burleanu a obţinut 168 de voturi. Cu 18 mai mult decât avea nevoie pentru a nu fi nevoie de un al doilea tur de scrutin.

Ionuţ Lupescu, candidat la preşedinţia FRF: "Opinia publică şi oamenii de sport au fost alături de mine, acum, cei 254 sau 160 de oameni care au votat cred că au o anumită presiune. Lumea şi presa şi absolut toată lumea vor sta cu ochii pe ei."

Dacă suporterii lui Lupescu, care s-au prezentat la sediul FRF cu pancarte, au primit vestea cu regret, fotbaliştii care au sprijinit candidatura fostului internaţional au primit rezultatele cu sportivitate.

Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale: "Eu ştiu să pierd. Şi noi ştim să pierdem şi cred că e inutil acum să vorbim despre ce a contat şi ce n-a contat."

Marius Lăcătuş, antrenor: "Am încercat mereu să obţinem tot ceea ce se poate, maximum. Câteodată reuşeşti, câteodată nu. La fel este cazul şi lui Ionuţ."

Pentru a candida la preşedinţia FRF, Ionuţ Lupescu a renunţat la funcţia de director tehnic în cadrul UEFA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Răzvan Burleanu a învins "Generaţia de Aur": "Un fleac, i-am ciuruit!"