Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea, reacții după câștigarea sezonului 3 din "Asia Express"

În urmă cu puţin timp, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, "reactoarele" de la Asia Express, s-au activat şi ne-au povestit cele mai emoţionante şi amuzante momente din aventura Asia Express. 

de Redactia Observator

la 23.04.2020 , 23:39

  • Fodor și Bontea au povestit momente trăite de-a lungul sezonului.
  • Fodor și Bontea au slăbit câte 8-9 kilograme după această aventură.

Alessandra Stoicescu: Am privilegiul să stau față în față, cu distanțare socială, desigur, cu câștigătorii Asia Express. Felicitări, dragii mei! Ați fost fabuloși, ați meritat din plin. Dar ce a fost cel mai greu?

Sorin Bontea, câștigător Asia Express: Aseară, când ne-am uitat, sau atunci? Că a fost la fel de greu și aseară, când ne-am uitat la televizor.

Răzvan Fodor, câștigător Asia Express: Mie mi-a fost greu să ne luăm la trântă cu prietenii noștri din această competiție, anume Speak și Ștefania. Ne doream foarte tare să câștigăm. A fost finalul oarecum neplăcut. Adică ne-am luat porția de bucurie vreo 20 de minute, că atâta a fost avansul între noi. Dar după aia, na, au venit ei, la 20 de minute, jumătate de oră.

Vezi și

Alessandra Stoicescu: Răzvan, a fost un moment în care, și azi-dimineață vorbeam tot despre asta acasă, când o vedeai pe soția ta pe tabletă și nu-ți venea să te bucuri. Sorina era mai relaxat un pic. Îți spunea asta e, familia, iar tu ziceai nu, nu, e un indiciu undeva, eu nu mă pot relaxa.

Răzvan Fodor, câștigător Asia Express: Ai văzut, ai fost martoră că am făcut o grămadă de nebunii acolo, că eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Eu mă așteptam ca nevastă-mea să-mi spună la un moment dat unde ne-am cunoscut noi prima oară și eu să știu, pentru că știu că am cunoscut-o la Leu, la Facultatea de Jurnalism, și o luam de acolo. Și mă gândeam că e ceva, îmi dă un indiciu, știi, și doar eu îl știu și cu indiciul ăla mă duc puțin mai departe și unesc puzzle-ul meu cu puzzle-ul lui Sorin, cu informația pe care i-o va da fiica și le punem undeva și se întâmplă ceva. 

Alessandra Stoicescu: Sorin, ce nu ai mai mânca după toată nebunia asta? Ce nu ai mânca? Ce sigur sigur nu mai vrei?

Sorin Bontea, câștigător Asia Express: Ah, deci clar, ouăle alea să nu le mai văd. Nici pe alea din Filipine, nici alea de 1.000 de ani din Vietnam, că eu așa îi spuneam la un moment dat. La un moment dat îi spuneam că ajungem prin Vietnam. Nici nu știam cu exactitate pe unde sunt la un moment dat, dar ouăle alea vechi de 1.000 de ani, balutul, la fel, și stinky tofu ăla e ceva de Doamne Ferește. Deci nu ai cum. Simt mirosul ăla și acum în nas. 

Alessandra Stoicescu: Cât ai slăbit Răzvan?

Răzvan Fodor, câștigător Asia Express: Eu? Opt kilograme.

Alessandra Stoicescu: Sorin? Nouă?

Sorin Bontea, câștigător Asia Express: Nouă, da! 

Alessandra Stoicescu: Le mențineți acuma? Că concursul s-a terminat!

Răzvan Fodor, câștigător Asia Express: Eu am repus patru kilograme. Sorin nu știu cum e.

Sorin Bontea, câștigător Asia Express: Eu am repus cam două înapoi, da, recunosc.

Alessandra Stoicescu: Cât v-a schimbat Asia Express? Că am citit postările de aseară și vorbeați de călătoria din interior, dincolo de cea de la televizor. Cât v-a schimbat Asia Express?

Sorin Bontea, câștigător Asia Express: Pe mine nu m-a schimbat foarte mult pentru că, de fapt, cam ăsta sunt eu. Am descoperit în schimb despre mine că încă mai pot, încă mai pot să duc și, clar, eu încă mă simt tânăr. Poate n-arăt așa, dar mă simt tânăr și am descoperit o chestie. În Asia Express, mai ales, sau și în viață există o a doua zi. 

Alessandra Stoicescu: Răzvan, cu ce te-a schimbat Asia Express?

Răzvan Fodor, câștigător Asia Express: În primul rând am descoperit o prietenie clară, asta cu Sorin și mi-am dat seama de un lucru. Cu puțină mâncare, stropită cu adrenalină și cu ceva rigoare, poți să muți munții din loc. 

Alessandra Stoicescu: Mulțumesc mult, dragii mei! Felicitări încă o dată. Ați fost absolut senzaționali. Există întotdeauna o a doua zi. Să ținem și noi minte asta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Răzvan Fodor şi Sorin Bontea, reacții după câștigarea sezonului 3 din "Asia Express"