Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacția unei femei în legătură cu tragedia din clubul bucureștean a revoltat sute de români: „E pedeapsa lui Dumnezeu de Halloween!”

O femeie a intrat pe Facebook la scurt timp după tragedia din Capitală, în care și-au pierdut viața 27 de persoane și alte 162 au fost rănite și a postat un mesaj halucinant.

de Redactia Observator

la 31.10.2015 , 09:31

O femeie a intrat pe Facebook  la scurt timp după tragedia din Capitală, în care și-au pierdut viața 27 de persoane și alte 162 au fost rănite și a postat un mesaj halucinant. Sute de români s-au revoltat. Postarea a fost făcută pe pagina oficială a Clubul.

„Aceasta este pedeapsa lui Dumnezeu pentru toti cei care il venereaza pe Diavol prin petrecerile de Halloween. In seara aceasta sute de cluburi din tara organizeaza ritualuri satanice ascunse in asa numitele hallowen party. Si in restul anului cluburile sunt lacasuri unde se intampla tot felul de ilegalitati plus ca multe dintrele ele sunt nesigure. Dumnezeu este sus si vede in aceasta seara ati primit un semn!  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Reacția unei femei în legătură cu tragedia din clubul bucureștean a revoltat sute de români: „E pedeapsa lui Dumnezeu de Halloween!”