Antena Meniu Search
x

Video Reacţia lui Cristian Ţânţăreanu, după ce hoţii i-au spart vila de lux: ''Nesimţiţii, mi-au făcut dezastru în casă''

Milionarul Cristian Ţânţăreanu a fost călcat de hoţi. Mai mulţi indivizi mascaţi au intrat pe domeniul din Corbeanca şi chiar în vila lui şi au furat bunuri şi bani. Deşi au fost surprinşi de camerele de supraveghere, spărgătorii nu au fost găsiţi încă. Omul de afaceri este supărat mai mult că hoţii i-au făcut deranj în casă. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 16.03.2022, 19:46

Vezi și

Vila de lux a lui Cristian Ţânţăreanu se află într-unul complex rezidenţial pe care chiar el îl deţine, în Corbeanca. Deşi este supravegheată video şi păzită non-stop, hoţii au reuşit să fenteze sistemele de securitate şi au dat spargerea când nimeni nu se afla în locuinţă. În toiul nopţii, mai mulţi indivizi cu feţele acoperite ar fi intrat în curte prin pădurea din spatele casei. N-au plecat cu prea multe bunuri din locuinţă. În schimb, au lăsat dezastru în urma lor. 

Reacţia lui Cristian Ţânţăreanu, după ce hoţii i-au spart vila de lux

Cristian Ţânţăreanu, om de afaceri: Necazul mare e că, nesimţiţii, mi-au făcut dezastru în casă. Au venit prin pădure plini de noroi. Eu am mocheta albă. Şi când am văzut cum era mocheta, două zile a curăţat la ea. 

Reporter: Cam la cât estimaţi paguba?

Pe acelaşi subiect

Cristian Ţânţăreanu, om de afaceri: Câteva mii de euro. Un ceas, nişte gablonţuri că eu nu am. Şi banii ăia întâmplător erau în casă, erau din ziua aia pe birou. Eu aveam sisteme de securitate suficiente, dar plecând pentru două ore nu le-am pus. 

Indivizii au fost surprinşi de camerele video. Identificarea lor este, însă, dificilă. Poliţia are un cerc de suspecţi.

Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: În cauză, fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cartierul exclusivist din Corbeanca a căzut de mai multe ori pradă spărgătorilor de locuinţe. 

Cristian Ţânţăreanu, om de afaceri: Se întâmplă, din nenorocire în ultima vreme se tot întâmplă. Sunt bande organizate care intră în puşcărie, ies, poliţia îi ştie. Nu sunt agresivi, adică fug, nu stau. Sunt unii din Pantelimon, Baloteşti sunt bande din astea, vin câte patru.

Cristian Ţânţăreanu în vârstă de 77 de ani este unul dintre cei prosperi oameni de afaceri de la noi. Averea lui este estimată la 50 de milioane de euro, bani obţinuţi din imobiliare şi construcţii. Este cunoscut pentru petrecerile exclusiviste la care apărea înconjurat de femei frumoase. Viaţa lui s-a schimbat radical în 2009 atunci când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Atunci şi-a scris şi testamentul şi a decis să lase toată averea celor trei copii ai săi. A reuşit să învingă boala şi s-a retras apoi în vila din Corbeanca de unde se ocupă, acum, doar de afaceri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Reacţia lui Cristian Ţânţăreanu, după ce hoţii i-au spart vila de lux: ''Nesimţiţii, mi-au făcut dezastru în casă''