Antena Meniu Search
x

Reacția mamei fetiței, care a ajuns drogată la spital. Specialiștii cred că micuța a stat într-o cameră unde s-a consumat canabis

Noi informații în cazul copilului de 3 ani care a ajuns drogat la Spitalul Judeţean din Constanţa. Poliţia a dechis un dosar penal, iar Protecţia Copilului o anchetă socială, după ce, în urma analizelor de sânge, fetiţa a ieşit pozitivă la canabis. Mama copilei, cea care a şi dus-o la spital, susţine că cea mică ar fi mâncat o prăjitură înainte să îi apară simptomele.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.07.2024 , 13:32

Copilul de 3 ani a ajuns la spitalul din Constanța cu ambulanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Avea o stare de somnolență, așa că a ajuns pe mâna medicilor, după ingestia unei substanțe necunoscute. În urma analizelor toxicologice s-a ajuns la concluzia că fetița era pozitivă la canabis. 

A urmat tratament, a fost monitorizată și pentru că starea sa s-a ameliorat, a fost externată. Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului susțin că mama a povestit că a fost împreună cu fetița ei la deschiderea unui salon de cosmetică, acolo unde cea mică ar fi mâncat o prăjitură de la candy bar. 

Pe de altă parte, specialiștii anti-drog susțin că cel mai probabil, fetița de 3 ani ar fi stat într-o încăpere unde s-ar fi consumat canabis. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Reacția mamei fetiței, care a ajuns drogată la spital. Specialiștii cred că micuța a stat într-o cameră unde s-a consumat canabis