Antena Meniu Search
x

Video Reacţia oamenilor din Crevedia la aflarea veştii că patronii staţiei GPL au fost reţinuţi 24 de ore

Explozia din Crevedia. La zece zile de la explozia care a zguduit oraşul Crevedia, patronii staţiei GPL au fost reţinuţi şi duşi la audieri. Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă au ajuns la Parchetul General aseară dar şi azi dimineaţă. Cei doi nu au dat nici o declaraţie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.09.2023, 13:38

Vezi și

În timp ce patronii staţiei GPL se află după gratii cu propunere de arestare preventivă, oamenii din Crevedia sunt revoltaţi. Îşi plâng morţii, îşi numără pagubele şi cer să se facă dreptate. În comuna Crevedia a circulat destul de repede vestea că atât Ionuţ Doldurea, cât şi asociatul acestuia, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Oamenii au spus că speră ca justiţia să le facă dreptate, dar indiferent de rezultat, nimeni şi nimic nu va putea să le aducă înapoi persoanele dragi.

E o nouă zi în care localnicii s-au întors la case pentru a evalua pagubele, pentru a vedea care e situaţia. Vorbim aşadar de foarte multe case distruse, e un peisaj dezastruos în Crevedia. Muncitorii reconectează această zonă afectată de explozii la reţeaua de electricitate, precum şi la cea de telecomunicaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Reacţia oamenilor din Crevedia la aflarea veştii că patronii staţiei GPL au fost reţinuţi 24 de ore