Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia unui profesor din Arad când un elev a deranjat ora. Gestul a revoltat-o pe mama copilului, care şi-a dus fiul la medicul legist

Se fac cercetări în Arad, după ce un profesor este acuzat ca ar fi tras de ureche un elev, în timpul orei. Mama a sunat la 112, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Dascălul se apără, spunând că a fost provocat de copil, care, zeci de minute nu a făcut altceva decât să îi deranjeze ora. Şi acesta a depus o plângere la poliţie, după ce rudele elevului l-ar fi ameninţat cu bătaia.     

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 11:53

Mai mulţi elevi de clasa a cincea au deranjat ora de educaţie socială. La un moment dat, profesorul îl ia de ureche pe unul dintre ei ca să îl scoată afară de la ore. Copilul încearcă să scape, astfel că profesorul îl apucă de guler.

Gestul a revoltat-o pe mama elevului, care l-a dus pe băiat la medicul legist.

"Era vânăt pe gât, în amândouă părţile. Probabil cum l-a strâns. L-am întrebat şi pe copil cum s-a întâmplat. A zis că i-a băgat degetul în ureche şi cu unghia şi i-a curs sânge, a fost zgâriat scumpul meu", spune mama copilului. Profesorul a recunoscut că şi-a pierdut cumpătul, însă era la capătul răbdării pentru că nu îşi putea ţine ora.

Vezi și

"Profesorul acuzat nu a mai avut abateri disciplinare. Copilul este cunoscut ca un elev cu abateri grave disciplinare, nerespectuos, bătăuş", a declarat Cristina Cociuban - director liceu.

Pe acelaşi subiect

Profesorul ar fi fost ameninţat şi şantajat

Ulterior, dascălul ar fi fost ameninţat şi şantajat contra sumei de 20 000 de lei de rudele băiatului, pentru ca ele să îşi retragă plângerea. "Un bărbat ar fi fost ameninţat de către cinci persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 62 de ani. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare", a declarat Mădălin Herbei - IPJ Arad.

Profesorul este cercetat penal pentru purtare abuzivă, iar la nivelul şcolii a fost demarată o anchetă internă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Reacţia unui profesor din Arad când un elev a deranjat ora. Gestul a revoltat-o pe mama copilului, care şi-a dus fiul la medicul legist