Antena Meniu Search
x

Video Reacţiile martorilor care s-au trezit cu o bucată de 2 m dintr-un avion că a căzut lângă ei. "Era destul de jos când a trecut"

O bucată dintr-un avion de mici dimensiuni s-a desprins în timpul zborului şi a picat chiar lângă un loc de joacă care era plin de copii în acel moment. În zonă au ajuns imediat specialiştii de la Siguranţa Aviaţiei care au deschis o anchetă. 

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 19:17

Vezi și

Incidentul a avut loc în localitatea Nazna, chiar lângă Târgu Mureş. Avionul de mici dimensiuni efectua un zbor la joasă altitudine în momentul în care o bucată de aproape doi metri din corpul aeronavei s-a desprins şi a căzut lângă o grădiniţă. Norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit. 

Femeie: Era destul de jos când a trecut pe aici. Erau foarte mulţi copii la momentul respectiv. 

Pilotul s-a întors la faţa locului 

În doar câteva minute, poliţiştii au ajuns la locul incidentului. Şi specialiştii de la autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile au fost trimişi să ancheteze cazul. 

Pe acelaşi subiect

Băiat: Plin de Poliţie, Jandarmerie şi am întrebat pe oamenii de aici şi mi-au spus că a picat din avion. 

Femeie: Non-stop zboară şi zboară destul de jos, asta nu prea înţeleg. Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. 

Avionul, care decolase de pe aerodromul din Nazna, de lângă Târgu Mureş, a reuşit să aterizeze în siguranţă. Pilotul a venit la faţa locului pentru a da declaraţii autorităţilor despre incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Reacţiile martorilor care s-au trezit cu o bucată de 2 m dintr-un avion că a căzut lângă ei. "Era destul de jos când a trecut"