Antena Meniu Search
x

Un recidivist din Vatra Dornei, care şi-a abuzat de cel puţin 60 de ori fiica vitregă, trimis în sfârşit, în judecată

Un bărbat din Vatra Dornei, recidivist, a fost trimis în judecată după ce şi-ar fi abuzat de cel puţin 60 de ori fiica vitregă, copilul iubitei sale. Calvarul minorei a început la sfârşitul anului 2013, însă abia acum procurprii l-au trimis în judecată pe bărbat.

Şi-a abuzat fiica vitregă de cel puţin 60 de ori, trimis în judecată abia după 5 ani

Un bărbat din Vatra Dornei, recidivist, a fost trimis în judecată după ce şi-ar fi abuzat de cel puţin 60 de ori fiica vitregă, copilul iubitei sale.

Calvarul minorei a început la sfârşitul anului 2013, însă abia acum procurprii l-au trimis în judecată pe bărbat.

Şi-a abuzat fiica vitregă de cel puţin 60 de ori, trimis în judecată abia după 5 ani

Un bărbat care a abuzat repetat, timp de cinci ani, o fetiță care încă nu a împlinit 14 ani, a fost trimis în judecată de procurorii din Vatra Dornei.

El a batjocorit-o de cel puțin 60 de ori, se arată în anchetă.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul, la diferite intervale de timp, începând de la sfârşitul anului 2013 şi până înainte de Crăciunul anului 2018 a constrâns fetița, care în prezent are vârsta sub 14 ani, să întreţină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinţei sale prin constrângere fizică şi morală.

Procurorii arată că bărbatul a profitat şi de faptul că fetița se afla în îngrijirea sa, fiind fiica concubinei sale. 

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a recunoscut, în principiu, fapta, dar a susţinut în mod nereal că este vina copilei, că ea şi-ar fi dorit, potrivit newsbucovina.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un recidivist din Vatra Dornei, care şi-a abuzat de cel puţin 60 de ori fiica vitregă, trimis în sfârşit, în judecată