Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Recompensă de 450 de euro pentru Max, un câine furat din Iaşi şi vândut pe un site de anunţuri

Proprietarul lui Max, un ciobănesc german furat de sărbători şi vândut pe un site de anunţuri, oferă o recompensă de 450 de euro celui care îi găseşte câinele.

de Redactia Observator

la 19.02.2018 , 14:44

Recompensă de 450 de euro pentru Max, câinele furat şi vândut pe un site de anunţuri

Proprietarul lui Max, un ciobănesc german furat de sărbători şi vândut pe un site de anunţuri, oferă o recompensă de 450 de euro celui care îi găseşte câinele.

Proprietarul a lansat un apel pe Facebook după ce a descoperit că Max, câinele furat în perioada sărbătorilor de iarnă din satul Pietrăria din comuna Bârnova, judeţul Iaşi, a fost vândut pe un site de anunţuri.

Deşi nu mai avea nicio speranţă că îşi va recupera ciobănescu gemeran în vârstă de un an şi şase luni, proprietarul lui Max a descoperit, de curând, că animalul său de companie era scos la vânzare pe un site de anunţuri.

Articolul continuă după reclamă

"Vă rugăm să ne ajutați! Cine a cumparat ieri, 17.02 un ciobănesc german varsta 1 an si 6 luni de la un anumit Nicu, județul Iasi , as dori să stie că e vorba despre Max, câinele pierdut in Pietrarie, Barnova. Va rugam să ne contactați! Platim 450 euro suma cu care a fost vândut. Distribuiți va rugăm!", se arată în postarea de pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Recompensă de 450 de euro pentru Max, un câine furat din Iaşi şi vândut pe un site de anunţuri