Antena Meniu Search
x

Recompensă de 1.000 de euro pentru prinderea pedofilului care a agresat doi copii în liftul unui bloc din București

Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din București este căutat de o țară întreagă. Șeful OPC Constanța a oferit o recompensă de 1.000 de euro.

Recompensă de 1.000 de euro pentru prinderea pedofilului care a agresat doi copii în liftul unui bloc din București

Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din București este căutat de o țară întreagă. Șeful OPC Constanța a oferit o recompensă de 1.000 de euro pentru prinderea suspectului.

"Haideti sa strangem o suma, premiu pe capul dementului PEDOFILUL DIN LIFT! Pun 1000 EUR in mana celui care furnizeaza informatia!", a scris pe Facebook, Horia Constantinescu, directorul OPC Constanța.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Suspectul care a abuzat doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din București a fost surprins de camerele de supraveghere montate atât în lift, cât și pe scara blocului.

Totul s-a întâmplat vineri dimineață, atunci când agresorul i-a urmărit pe cei doi frați și apoi a intrat peste ei în lift. I-a dus la etajul opt al blocului, acolo unde a abuzat-o pe fetiță timp de aproximativ 10 minute și apoi s-a făcut nevăzut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Recompensă de 1.000 de euro pentru prinderea pedofilului care a agresat doi copii în liftul unui bloc din București