Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Record de înscrieri la Şcoala de Politie de la Câmpina. Se bat şase candidaţi pe un singur loc

Cea mai vânată meserie pare a fi cea de agent de poliţie. Este record de înscrieri la Şcoala de Politie de la Câmpina. Se bat şase candidaţi pe un singur loc. Şi este a doua sesiune de admitere din acest an.

de Redactia Observator

la 24.08.2018 , 20:41

Cea mai vânată meserie pare a fi cea de agent de poliţie. Este record de înscrieri la Şcoala de Politie de la Câmpina. Se bat şase candidaţi pe un singur loc. Şi este a doua sesiune de admitere din acest an.

Pentru a acoperi locurile rămase libere, Poliţia a ridicat baremul de înălţime al candidaţilor. În cursă se pot înscrie oameni de toate vârstele. Singura condiţie este ca aceştia să fi împlinit 18 ani.

Curtea Şcolii de Poliţie arată ca un imens furnicar. Aleile sunt complet ocupate.

Vezi și

Sunt aproape şapte mii de tineri care visează că într-un an vor deveni agenţi de poliţie. 

Îşi aşteaptă rândul să semneze foile de înscriere. Unii sunt deja obişnuiţi cu procedura de selecţie.

Jumătate dintre candidaţi sunt fete. Peste trei mii de tinere visează să poarte uniforma. 

Sunt doar 1.300 de locuri disponibile. Prima selecţie se va face după probele sportive. 

Cei care vor trece şi de examenele scrise, îşi pot face bagajele. Vor sta la Câmpina un an. Cursurile încep în noiembrie. 

Salariul unui agent de poliţie începe de la 2500 de lei. Ministerul de Interne trebuie să acopere un deficit de 23 de mii de locuri. De aceea, pentru prima dată, Şcoala de Poliţie din Câmpina organizează două concursuri de admitere într-un singur an. 

Comisar Şef Vasile Tache, Comandantul Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" de la Câmpina: "Totul este in concordanta cu lipsa mare de cadre. S-au pensionat foarte multi si Scoala de Politie a trebuit sa isi adapteze programul, pragrama, inclusiv perioada de scolarizare ca sa acoperim deficitul de cadre."

Pentru toţi candidaţii emoţiile admiterii vor lua sfârşit pe 4 septembrie, când vor fi afişate rezultatele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Record de înscrieri la Şcoala de Politie de la Câmpina. Se bat şase candidaţi pe un singur loc