Antena Meniu Search
x

Video Regal culinar, la Piatra Neamţ, pregătit de Chef Giovanni, fostul finalist de la Chefi la cuţite. Micul vegan, printre atracţiile evenimentului

Regal pentru gurmanzi! Chef Giovanni, fostul finalist celebru de la Chefi la cuţite, a oferit un brunch inedit. A gătit feluri delicioase, doar cu produse locale. În plus, printre ingrediente a strecurat şi cinci băuturi. Rezultatul a fost spectaculos, spun cei care s-au delectat cu mâncărurile lui.

de Angela Bertea

la 27.11.2023, 14:10

Vezi și

De la sucul de cătină, siropul de aronia și până la vișinată, trandafirată și bere, toate s-au regăsit în preparatele delicioase gătite în cadrul brunch-ului. "Avem produse locale, din zona Neamţului, de la diferiţi producători. Avem din zona Bicazului, produse tradiţionale, din zona Borca, brânzeturi. Am făcut un carpaccio cu aronia, marinat în aronia, brânza care era maturată dar noi am mai pus-o în vişinată", a declarat Chef Giovanni.

Micul vegan s-a numărat printre preparatele favorite ale celor prezenți la eveniment. "Un mic vegan. E făcut din sfeclă, aronia, năut şi quinoa şi clasicul muştar", a declarat Chef Giovanni. Prin organizarea brunch-ului s-a urmărit pe lângă partea de socializare și crearea unei punți între producători locali și comunitate.  

"Participanţii pot cunoaşte producătorii, povestea din spate, pot degusta, în cadrul bufetului, produsele lor şi ulterior le şi pot cumpăra şi astfel se creează această conexiune între producător şi consumator", a declarat Alexandra Fodor, organizator. Cei care au participat la brunch au putut să își arate îndemânarea în cadrul unui atelier unde au creat aranjamente realizate cu plante naturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Regal culinar, la Piatra Neamţ, pregătit de Chef Giovanni, fostul finalist de la Chefi la cuţite. Micul vegan, printre atracţiile evenimentului