Antena Meniu Search
x

Video Reglare de conturi într-un bar din Galaţi. Momentul în care mai mulţi indivizi mascaţi intră cu bâtele şi se năpustesc asupra a doi bărbaţi

O reglare de conturi de o violenţă extremă este anchetată de poliţiştii din Galaţi. Incidentul a fost surprins într-un bar, de camerele de supraveghere. Mai mulţi indivizi mascaţi au intrat cu bâtele în local şi au început să lovească doi bărbaţi.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 13:41

Vezi și

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au efectuat, vineri dimineaţă, 11 percheziţii domiciliare la persoane care ar fi participat la o agresiune fizică asupra a doi bărbaţi, pe terasa unui bar aflat la periferia oraşului Galaţi, informează IPJ.

"Au fost puse în executare 9 mandate de aducere faţă de persoanele depistate care au fost conduse la sediul I.P.J. Galaţi, în vederea continuării cercetărilor şi audierii. Din cercetări, s-a stabilit faptul că un bărbat, din municipiul Galaţi, aflat în conflict cu un alt bărbat, ar fi venit însoţit de cunoscuţi de-ai săi pentru a îl agresa pe cel cu care avea o dispută", potrivit IPJ Galaţi.

Agresiunea fizică s-a produs în data de 9 noiembrie şi nu a fost sesizată în niciun fel la poliţie sau la altă instituţie competentă şi nu a fost apelat S.N.U.A.U. 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Reglare de conturi într-un bar din Galaţi. Momentul în care mai mulţi indivizi mascaţi intră cu bâtele şi se năpustesc asupra a doi bărbaţi