Antena Meniu Search
x

Renault scufundat cu totul într-un canal, în Arad. Doi bătrâni au murit înainte să știe ce li se întâmplă

Un Reanult s-a scufundat cu totul într-un canal, în Arad, și doi bătrâni au murit înainte să știe ce li se întâmplă. Șoferul, care avea 74 de ani, a pierdut controlul mașinii într-o curbă ușoară.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.07.2020, 13:53

  • Șoferul avea 74 de ani, pasagerul din dreapta 70.
  • Mașina a zburat de pe șosea, direct în canal.

Un Reanult în care se aflau doi bărbați de 70 și 74 de ani a căzut în apă, în locul numit Canalul Morilor, între localitățile Olari și Sintea Mică, din Arad. Accidentul a avut loc marți de dimineață, când șoferul de 74 de ani a pierdut controlul volanului și a zburat cu mașina de pe șosea direct în apă.

Cei doi bărbați au fost scoși din autoturism inconștienți de echipajul de descarcerare și predați cadrelor medicale de prim ajutor. La accident au intervenit Garda de Intervenție Chișineu Criș, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Chișineu Criș și un echipaj de căutare-salvare.

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, "din primele cercetări la fața locului s-a constatat că astăzi, în jurul orei 10:25, un arădean de 74 de ani a condus un autoturism pe D.J. 791, dinspre Olari înspre Sintea Mică, iar la km 19+750 m, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se într-un canal colector de apă, canalul Morilor.

În urma evenimentului, conducătorul auto și un pasager de 71 de ani, au decedat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Renault scufundat cu totul într-un canal, în Arad. Doi bătrâni au murit înainte să știe ce li se întâmplă