Antena Meniu Search
x

Video Creşte bilanţul morţilor după explozia din Crevedia. O a patra persoană, cu arsuri de 95% pe corp, a murit la Spitalul Floreasca

Explozia din Crevedia. Bilanţul victimelor exploziei din Crevedia a crescut din nou. În această dimineaţă, o altă persoană rănită în urma exploziilor a încetat din viaţă.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 13:02

Vezi și

Este vorba despre o persoană internată la Spitalul Florească şi care era în stare foarte gravă încă din momentul internării. Avea arsuri pe 95% din suprafața corporală. "În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul intern=rii, cu arsuri pe 95% din suprafaţa corporală. Adresăm condoleanţe familiei", a transmis Ministerul Sănătăţii. Pacientul era intubat şi ventilat mecanic.

Care este starea celorlalţi pacienţi

Este aşadar al patrulea deces în urma exploziei din Crevedia. Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite. Primele două persoane decedate au fost doi soţi. Bărbatul a murit chiar în seara tragediei după ce a făcut infarct când a văzut cât de grav este rănită soţia sa. Femeia a decedat a doua zi la Spitalul Floreasca, din pricina rănilor. O treia persoană a murit săptămâna trecută.

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia. În acest moment mai sunt 2 pacienţi în stare critică: 1 la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar Arseni” Bucureşti şi u altul la o clinică specializată din Italia. De asemenea, mai sunt internaţi în spitale din Capitală 16 pacienţi aflaţi în stare medie sau uşoară, iar în străinătate sunt în total 12 pacienţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Creşte bilanţul morţilor după explozia din Crevedia. O a patra persoană, cu arsuri de 95% pe corp, a murit la Spitalul Floreasca