Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Restricţii de circulaţie în Defileul Jiului, din cauza lucrărilor la versanţi. Ce trebuie să ştie şoferii

Cad pietre pe DN 66, în Defileul Jiului. În următoarele două luni, traficul între localitatea Bumbești-Jiu și limita cu județul Hunedoara va fi restricţionat din cauza unor lucrări care vor fi făcute la versanţi. De luni până vineri, între orele 8.00 şi 17.00, circulaţia va fi oprită în reprize de aproximativ 10-20 de minute. Lucrările au rolul de a îndepărta pietrele de pe versant, care sunt instabile şi riscă să cadă pe drum şi pe maşini.  

de Redactia Observator

la 17.03.2023 , 08:09

"Pe DN66, Defileul Jiului, în perioada 15.03.2023 - 31.05.2023, în funcție de condițiile meteorologice, în intervalul orar 8:00 - 17:00, de luni până vineri, se vor efectua lucrări de siguranță rutieră prin rănguire versant", a transmis CNAIR, potrivit Mediafax.

Circulația rutieră se va desfășura dirijat de piloți de trafic, cu opriri totale ale traficului pe o perioadă de 10 minute, când este necesar.

Tronsonul de drum pe care se efectuează lucrări este cuprins între localitatea Bumbești-Jiu și limita cu județul Hunedoara.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Restricţii de circulaţie în Defileul Jiului, din cauza lucrărilor la versanţi. Ce trebuie să ştie şoferii