Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Revoltă pe Facebook, după ce un tânăr protestatar a fost pus la pământ jandarmi: "V-aţi găsit cu cine să vă bateţi, harnicilor!" (Video)

Mai multe persoane au ajuns la poliţie, ieri, în timpul protestului din Piaţa Victoriei, după ce asupra lor s-au găsit arme albe. iar un tânăr de 35 de ani a fost imobilizat de jandarmi pentru că i-ar fi înjurat şi ar fi refuzat să se legitimeze.

de Veronica Micu

la 11.08.2019 , 12:08

Tânăr pus la pământ şi bruscat de jandarmi, pe Bulevardul Mihalache Revoltă pe Facebook, după ce un tânăr protestatar a fost pus la pământ jandarmi - Facebook / romania.europalibera

Mai multe persoane au ajuns la poliţie, ieri, în timpul protestului din Piaţa Victoriei, după ce asupra lor s-au găsit arme albe. iar un tânăr de 35 de ani a fost imobilizat de jandarmi pentru că i-ar fi înjurat şi ar fi refuzat să se legitimeze.

Scene tensionate în timpul protestului din Piaţa Victoriei, după ce mai multe persoane au fost prinse de poliţişti cu arme albe asupra lor.

Iar un tânăr de 35 de ani a fost imobilizat de jandarmi şi poliţişti, după ce acesta i-ar fi înjurat şi ar fi refuzat să se legitimeze.

Articolul continuă după reclamă

S-a întâmplat pe Bulevardul Mihalache, în jurul orei 19.00. Se pare că tânărul se îndrepta, însoţit de mai mulţi prieteni, spre Piata Universității, moment în care forţele de ordine i-au cerut să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi le-ar fi adresat cuvinte urâte jandarmilor.

Tânărul a fost pus la pământ și bruscat de mai mulți jandarmi şi un poliţist.

"Sunteţi buni la gazat oameni, nu la altceva. V-aţi găsit cu cine să vă bateţi, harnicilor!", le-a strigat tânărul jandarmilor.

Scena a fost filmată de un prieten al băiatului, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma incidentului, tânărul de 35 de ani a fost amendat.

Imaginile postate pe Facebook au fost distribuite de aproape nouă mii de oameni, iar alte câteva mii au comentat revoltaţi incidentul. 

Mulţi, însă, spun că tânărul nu ar fi trebuit să refuze să se legitimeze.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Revoltă pe Facebook, după ce un tânăr protestatar a fost pus la pământ jandarmi: "V-aţi găsit cu cine să vă bateţi, harnicilor!" (Video)