Antena Meniu Search
x

Rezultatele oficiale ale testelor făcute asupra oaselor găsite în curtea lui Dincă şi în pădure

Institutul Naţional de Medicină Legală 'Mina Minovici' a transmis, astăzi, rezultatele oficiale ale testelor făcute asupra oaselor îngropate de Gheorghe Dincă în pădurea de lângă Caracal, dar şi a oaselor îngropate în curtea criminalului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 18.09.2019, 14:55

Institutul Naţional de Medicină Legală 'Mina Minovici' a transmis, astăzi, rezultatele oficiale ale testelor făcute asupra oaselor îngropate de Gheorghe Dincă în pădurea de lângă Caracal, dar şi a oaselor îngropate în curtea criminalului.

Raportul INML a fost transmis astăzi procurorilor DIICOT şi conţine expertiza medico-legală antropologică efectuată asupra fragmentelor osoase găsite îngropate în curtea lui Dincă şi la marginea pădurii din Caracal.

"La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Concluziile raportului INML arată că oasele şi dinţii găsiţi la marginea pădurii din Caracal 'provind de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani'.

Pe acelaşi subiect

Altfel spus, specialiştii au explicat că oasele aparţin unei alte fete decât Alexandra Măceşanu, iar profilul se potriveşte cu cel al Luizei Melencu, fata răpită de Dincă în luna aprilie 2019.

Luiza Mihaela Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie 2019

"Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019", se arată în comunicatul procurorilor.

Tot astăzi, specialiştii INML au finalizat şi raportul de expertiză medico-legală asupra oaselor găsite îngropate în curtea lui Gheorghe Dincă.

"Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală", se arată în concluziile specialiştilor INML.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Rezultatele oficiale ale testelor făcute asupra oaselor găsite în curtea lui Dincă şi în pădure