Roberta a fugit de acasă cu o mică avere. Adolescenta din Gorj e dispărută, părinții s-au dus la Poliție

De Cosmin Stăniloiu.
Publicat: 29.06.2020, 10:39.
Actualizat: 29.06.2020, 10:41

Roberta a fugit de acasă cu o mică avere. Adolescenta de 17 ani din Gorj e dispărută, iar părinții s-au dus la Poliție și au reclamat atât furtul, cât și dispariția.

Disparuta

Roberta Adriana Bonculescu

Poliţia Română

O adolescentă de 17 ani din Peștișani, Gorj, a a fugit de acasă cu o sumă mare de bani și bijuterii ale părinților, iar aceștia s-au dus imediat la Poliție.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că, fiica sa, Bonculescu Roberta Adriana, de 17 ani, ar fi plecat voluntar, de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei și 400 Euro, care aparțineau părinților săi, precum și 2 lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame.

Citește și:

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

Semnalmentele tinerei: înălţime: 1,60-1,65 m, greutate 45-50 kg, ten închis, păr lung castaniu, ochi albaștri şi faţă ovală.

La plecare aceasta era îmbrăcată în pantaloni de blugi albaștri, tricou negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport negri. Aceasta prezintă o cicatrice post-operatorie la nivelul abdomenului.

Minora este a fost pusă în urmărire și este căutată de polițiști. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.