Antena Meniu Search
x

Român de 23 de ani abia venit în Italia, arestat la Mantova după ce a jefuit un cabinet medical

Un român de 23 de ani a fost arestat la Castiglione delle Stiviere, Mandova, Italia, după ce a jefuit un cabinet medical. El a fost observat la scurt timp după lovitură, pe stradă, de către o patrulă de carabineri, manifestând un comportament suspect.

Român arestat în Italia, a jefuit un cabinet medical
Tânăr român arestat la Mantova după ce a jefuit un cabinet medical - arhiva

Un român de 23 de ani a fost arestat la Castiglione delle Stiviere, Mandova, Italia, după ce a jefuit un cabinet medical.

El a fost observat la scurt timp după lovitură, pe stradă, de către o patrulă de carabineri, manifestând un comportament suspect.

Potrivit anchetatorilor, tânărul era venit de puţin timp în Italia şi încă nu avea un domiciliul stabil. Nu a încercat să fugă şi a predat de bunăvoie obiectele furate, constând în aparatură medicală şi un laptop în care se aflau toate datele pacienţilor, scrie presa italiană.

El a intrat în cabinet forţând o uşă de sticlă, după care a furat tot ce i-a picat în mână.

Autorităţile precizează că românul mai este cercetat şi în alte cazuri, poliţiştii bănuind că ar fi dat mai multe spargeri, într-un timp foarte scurt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Român de 23 de ani abia venit în Italia, arestat la Mantova după ce a jefuit un cabinet medical