Antena Meniu Search
x

Român ars de viu în Italia! Nimeni nu i-a sărit în ajutor, iar ziarele din Peninsulă fac dezvăluiri halucinante. "Nu a rănit o muscă, niciodată!"

Încă o tragedie românească în Italia. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit ars de viu în baraca în care locuia singur, la Lucca, în Toscana.

Încă o tragedie românească în Italia. Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 50 de ani, a murit ars de viu în baraca în care locuia singur, la Lucca, în Toscana.  A sfârşit în singurătate, din cauza indiferenţei generale. 

Timp de două zile, nimeni nu a dat importanță că din adăpostul în care locuia bărbatul ieșea un fum negru, scrie Il Tirreno.

Bărbatul a murit, probabil în somn, în patul din interiorul barăcii aleasă ca adăpost pentru iarnă.

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar abia luni seară, 2 aprilie, la 20:30, s-a descoperit corpul carbonizat al acestuia.

Pe acelaşi subiect

Adăpostul bărbatului român, o structură abandonată, se află pe Viale San Concordio, în dreptul numărului 607. Îngrijorat că nu-l văzuse pe conaționalul nostru timp de peste 48 de ore, un vecin a avertizat luni seara carabinierii.

Când au intrat în baracă, poliţiştii l-au găsit pe românul nostru fără suflare, pe o saltea arsă.

La faţa locului au sosit imediat o ambulanță de la 118 și o mașină de pompieri, constatându-se că bărbatul era mort de mai bine de 2 zile!

Nici o urmă de lichid inflamabil, nici în interior dar nici în exteriorul barăcii, de aceea, anchetatorii au dedus imediat că focul s-a aprins accidental, din interiorul structurii.

Românul a adormit cu țigara aprinsă între buze, iar scrumul care a căzut pe salteaua din paie a aprins focul. Intoxicat cu fum și apoi ars de flăcările eliberate rapid de păturile și salteaua care au luat foc, bărbatul român nu a mai reușit să se salveze.

Toţi cei din cartier îl cunoșteau ca pe românul sărac, mereu cu privirea absentă care stătea la cerșit, scrie rotalianul.com.

Uneori, cineva îi aducea de mâncare, el zâmbea și mulțumea respectuos. Italienii spun despre el că "trăia din pomana oamenilor, dar că nu a rănit o muscă, niciodată!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Român ars de viu în Italia! Nimeni nu i-a sărit în ajutor, iar ziarele din Peninsulă fac dezvăluiri halucinante. "Nu a rănit o muscă, niciodată!"