Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român bătut crunt în Franţa. Filmul atacului povestit de victimă, agresorii nu au fost încă prinşi

Cei care aproape l-au omorât pe român sunt de-ai lui, români şi ei. Victima deţine o firmă de construcţii, iar bătăuşii au vrut să ia fier vechi de la el.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 14:19

Cei care aproape l-au omorât pe român sunt de-ai lui, români şi ei. Victima deţine o firmă de construcţii, iar bătăuşii au vrut să ia fier vechi de la el. Când nu au fost lăsaţi, s-au răzbunat crunt.

Românul a fost fugărit cu lopeţi, târnăcoape şi bare din fier şi apoi atacat cu sălbăticie de mai mulţi indivizi. Scena s-a petrecut chiar în curtea unui centru de colectare a fierului vechi din Gennevilliers, o suburbie a Parisului. 

COSTEL, victimă:

Vezi și

Eu am venit să descarc o remorcă cu fier şi am fost acostat de vreo 6, 7 persoane. Eram în remorcă, la un moment dat am auzit: "Ai grijă!". Am întors capul şi am văzut cinci bărbaţi.

Indivizii au luat armele albe chiar din curtea rematului.

COSTEL, victimă:

M-am speriat extrem de tare şi am încercat să fug să mă ascund după un exacavator. Am primit un hărleţ în cap, am 16 copci.

Îi cunoştea pe agresori din vedere. Sunt tot români. Le-a mai permis, în trecut, să adune fiare de pe şantierele unde el ia lucrări. De această dată, spune el, au vrut prea mult aşa că a refuzat. Câţiva martori i-au salvat viaţa.

Victima este stabilită în Franţa din anul 2009 şi are o firmă de construcţii. Poliţiştii francezi nu au dat până acum, de agresori. Cazul este şi în atenţia ambasadei României în Franţa. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Român bătut crunt în Franţa. Filmul atacului povestit de victimă, agresorii nu au fost încă prinşi