Antena Meniu Search
x

Român căutat de autorităţile din Polonia pentru furt, prins de poliţişti în Alba

Un bărbat din comuna Mihalţ, căutat de autorităţile din Polonia pentru furt, a fost prins de poliţiştii din Alba. Avea emis pe numele său un mandat european de arestare.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 12:16

Maşina poliţie
Român căutat de autorităţile din Polonia pentru furt, prins de poliţişti în Alba - Inquam Photos

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, la data de 12 decembrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au depistat, pe raza localităţii Mihalţ, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Mihalţ, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autorităţile judiciare din Polonia pentru furt calificat, fiind condamnat la executarea unei pedepse de un an şi 6 luni închisoare.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând să fie extrădat, în vederea executării pedepsei, mai precizează sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Român căutat de autorităţile din Polonia pentru furt, prins de poliţişti în Alba