Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român de 33 de ani, condamnat la 7 ani de închisoare în Italia. Bogdan Paşca a călcat doi tineri pe bicicletă şi l-a ucis pe unul dintre ei

Un român în vârstă de 33 de ani, Bogdan Pașca, a fost condamnat în Italia la 7 ani și 4 luni de închisoare. El a fost acuzat de omucidere pentru că a călcat doi tineri de 15 ani pe bicicletă în Garbagnate Milanese și l-a ucis pe unul dintre ei.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 18:21

- Shutterstock

Românul era la volanul unui furgon în noaptea de 17 iulie 2023. Cei doi tineri aflați pe bicicletă, Valentino Colia și prietena lui, traversau pe trecerea de pietoni din Garbagnate Milanese, în provincia Milano, când au fost călcați, relatează Il Messaggero.

Șoferul, care avea atunci 32 de ani, a oprit pentru a le da ajutor. Băiatul a murit, iar fata a fost spitalizată în stare gravă.

Boferul, beat şi fără permis a ucis un tânăr

Articolul continuă după reclamă

Șoferul a fost testat pozitiv la alcool. De asemenea, conducea fără a avea un permis de conducere valabil. Joi, la finalul procesului, o instanță din Milano l-a condamnat pe Bogdan Pașca la 7 ani și 4 luni.

Bogdan Pașca fusese deja reclamat de mai multe ori, începând cu anul 2016, pentru conducere sub influența alcoolului și pentru conducere fără permis, potrivit Mediafax. El săvârșise numeroase infracțiuni rutiere și era deja în perioada de probă.

"Judecătorul a dat pedeapsa maximă care se dă în aceste cazuri; chiar dacă Valentino nu se va mai întoarce, s-a făcut un minim de dreptate", a declarat Emilia, mama victimei, în lacrimi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Român de 33 de ani, condamnat la 7 ani de închisoare în Italia. Bogdan Paşca a călcat doi tineri pe bicicletă şi l-a ucis pe unul dintre ei