Antena Meniu Search
x

Un român plecat la muncă în Italia a murit, chiar de ziua lui, sub ochii fiului său după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp (Foto)

Un român plecat la muncă în Italia a murit, chiar de ziua lui, sub ochii fiului său, după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp de electricitate.

Un român plecat la muncă în Italia a murit, chiar de ziua lui, sub ochii fiului său, după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp de electricitate.

Totul s-a întâmplat duminică, 1 aprilie 2018, pe o stradă din oraşul Novi Ligure (situat la nord de Genoa), cu puţin timp înainte de ora 17.30.

Valentin Berbece (47 de ani) conducea o motocicletă marca Yamaha Fazer 600, iar pe aceasta se afla şi fiul său în vârstă de 22 de ani.

La un moment dat, românul a pierdut controlul direcţiei, iar motocicleta s-a prăbuşit pe şosea, ambii bărbaţi fiind aruncaţi.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 47 de ani a fost proiectat într-un stâlp de electricitate şi a murit pe loc din cauza rănilor grave, în timp ce fiul său de 22 de ani a fost rănit grav şi a ajuns la spital.

Valentin Berbece a murit sub ochii fiului sau dupa ce a facut accident cu motocicleta

Valentin Berbece (47 de ani) şi fiul său (22 de ani) au fost implicaţi într-un grav accident rutier în Italia

Cu puţin timp înainte de accident, Valentin Berbece, care împlinea 47 de ani în aceeaşi zi, a postat pe Facebook un clip video în care arăta cum merge cu motocicleta pe străzile oraşului din Italia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un român plecat la muncă în Italia a murit, chiar de ziua lui, sub ochii fiului său după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp (Foto)