Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă salvată de copii săi la Perugia, după ce soţul a vrut să o înjunghie mortal sub ochii lor

Carabinierii din Perugia au intervenit în forţă la locuinţa unui român de 46 de ani, după ce un copil a sunat la numărul de urgenţă 113 ţipând că tatăl său îi înjunghie mama. Poliţiştii au sosit imediat la dresa indicată, găsind în casă un bărbat în stare de ebrietate, care îşi dezlănţuise furia.

de Redactia Observator

la 12.11.2018 , 20:49

Un român din Italia şi-a obligat copiii sa se uite cum le injunghie mama Roman din Italia isi injunghie sotia sub ochii copiilor - pixabay.com

Carabinierii din Perugia au intervenit în forţă la locuinţa unui român de 46 de ani, după ce un copil a sunat la numărul de urgenţă 113 ţipând că tatăl său îi înjunghie mama.

Poliţiştii au sosit imediat la dresa indicată, găsind în casă un bărbat în stare de ebrietate, care îşi dezlănţuise furia, cu un cuţit, asupra unei femei de 38 de ani.

Potrivit raportului poliţiei, citat de presa italiană, românul îşi înjunghiase deja soţia care ceruse divorţul, chiar sub ochii copiilor, pe care i-ar fi obligat să asiste la pedeapsa aplicată mamei lor.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, cu ajutorul fiului cel mare şi în timp ce fiul cel mic suna la Poliţie, femeia a reuşit să-l doboare pe soţul său. 

Femeia a fost internată imediat în spital, având mai multe coaste rupte şi fiind înjunghiată în mână, medicii prognozând cel puţin 21 de zile de îngrijiri medicale de specialitate.

După atac, polițiştii au descoperit că, femeia este victimă a hărțuirii și violenţei de aproape 7 ani, însă cele mai grave atacuri au început să aibă loc în urmă cu câteva luni, atunci când soțul ei a început să abuzeze de alcool şi să fie foarte gelos.

În urmă cu câteva zile femeia n-a mai putut suporta bătăile şi a cerut divorţul, decizie în urma căreia bărbatul a ameninţat-o cu moartea.

Românul a fost arestat şi încarcerat la Capanne.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Româncă salvată de copii săi la Perugia, după ce soţul a vrut să o înjunghie mortal sub ochii lor